Παρόλο που δεν αποτελεί κύρια απασχόληση των κατοίκων θα συναντήσετε ψαράδες στο λιμάνι που πουλούν τη φρέσκια τους πραμάτεια. Στα εστιατόρια και τα ουζερί η ποικιλία είναι μεγάλη και θα ικανοποιήσει και τους πιο καλοφαγάδες. Δοκιμάστε «γούνα» (λιαστό ψάρι συνήθως από σκουμπρί ή κολιό) που θα τη δείτε να κρέμεται έξω από τα ουζερί της παραλίας δίπλα στα χταπόδια, συνοδέψτε τα με παγωμένη ρακή ή ούζο και καλή σας όρεξη.
Για τους λάτρεις του ψαροντούφεκου ο βυθός του νησιού προσφέρεται για ανακαλύψεις και θηράματα.