3 ήμερη εκδρομή

1η μέρα

Η πρώτη στάση σίγουρα πρόκειται να είναι σε μια από τις υπέροχες παραλίες του νησιού. Ακολουθώντας το δρόμο από το λιμάνι προς το αεροδρόμιο βρίσκονται δύο από τις πιο όμορφες παραλίες, η Αγία Άννα και ο Άγιος Προκόπιος. Αμφότερες έχουν κρυστάλλινα νερά και μια ιδιαίτερη αμμουδιά. Διαθέτουν όλες τις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας αλλά ταυτόχρονα και τη δυνατότητα απομόνωσης σε ένα πιο ήπιο περιβάλλον.

Το φαγητό αποτελεί μια από τις εμπειρίες που πρέπει να βιώσει ο επισκέπτης και η καλύτερη ιδέα είναι να δοκιμάσει τη γαστρονομία του νησιού στην παραλία της Πλάκας όπου υπάρχουν πολλές επιλογές δίπλα στη θάλασσα για όλα τα γούστα και βρίσκεται λίγο μετά τον Άγιο Προκόπιο.

Επιστροφή το απόγευμα στη Χώρα της Νάξου και επίσκεψη στα Παλάτια όπου δεσπόζει η μεγάλη πόρτα (Πορτάρα για τους ντόπιους) του ναού του Απόλλωνα. Ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα με θέα τόσο τη Χώρα όσο και το νησί της Πάρου για δεκάδες επισκέπτες που μπορούν να απολαύσουν τα υπέροχα χρώματα της δύσης που τους προσφέρονται απλόχερα!

Απαραίτητη ξεκούραση για τη νυχτερινή έξοδο στην παραλία που προσφέρει πολλές επιλογές. Ξεκινήστε με ένα τοπικό γλυκό συνοδεύοντάς το με κίτρο ή ρακί και για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει και εξαιρετικό παγωτό, απλά ακολουθήστε την μύτη σας! Κατά μήκος του πεζόδρομου και με θέα το υπέροχο ενετικό κάστρο θα συναντήσει κάποιος διάφορα καφέ και μπαρ που θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και τις διαθέσεις σας αφού προσφέρουν από χαλαρές επιλογές ως ξεφάντωμα μέχρι τις πρωινές ώρες.
 

this is naxos magazine
Sponsors