Ευχαριστήρια


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους όσους μας βοήθησαν για να γίνει η σκέψη μας πραγματικότητα και ιδιαίτερα τους ακόλουθους:
Την Ευαγγελία Κλουβάτου για την πολύτιμη βοήθειά της, την οικογένεια Ιωάννη Τουμπακάρη και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Τουμπακάρη για τη σημαντική του συμβολή στην κατηγορία "Εξερεύνησε", την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού καθώς και για τα κείμενά του για τα χωριά Κυνίδαρος και Απείρανθος.

Τον καθηγητή χορού στα ΤΕΦΑΑ αξιότιμο κ. Σπηλιάκο Σταύρο για το κείμενο στο "Μουσική-Χορός", την Γεωργαντίδη Βασιλική για το κείμενο της "Αρχιτεκτονικής", την κ. Σιδερή Κατερίνα για το πλούσιο υλικό και την υποστήριξή της, την Γιαμουρή Κατερίνα για το κείμενο "Χαλκί-Τραγαία", τη Φραγκουδάκη Κατερίνα για το κείμενο του "Κίτρου" Νάξου Βαλληνδρά. Επίσης την κ. Βερώνη Μίνα για την ξενάγησή της στην "Ηλεκτρική Εταιρεία" του Καλόξυλου.

 
Την Τσακωνιάτη Μαρία για το σημαντικό φωτογραφικό της υλικό καθώς και για τη επιμέλειά της στην πρώτη ψηφιακή μας έκθεση φωτογραφίας, όπως επίσης και τους υπόλοιπους Ναξιώτες φωτογράφους που συμμετείχαν, Τσαμπουνάρη Ε, Παρστινέβελου Θ, Μαθιουλάκη Κ, Μυλωνά Κ και Χάμπα Ν.

Το Μανώλη Τσελέντη «Γραμματικό» για τη φιλοξενία του στο τυροκομείο του στις Μηλιώτες καθώς και για την ιδιαίτερη παρουσίαση του παραδοσιακού τρόπου παρασκευής τυριών Νάξου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τους επαγγελματίες που διαφημίζονται στο thisisnaxos και συμβάλλουν άμεσα ώστε η σελίδα μας να γίνει πρότυπο προβολής του νησιού.

 

this is naxos magazine
Sponsors